21 GODINA ISKUSTVA U INTERNET PRODAJI

Još davne 2003. počinjemo se baviti internet prodajom. U to vrijeme rijetki su posjedovali internetsku stranicu, a kamoli web trgovinu! Pokrenuli smo jedan od prvih hrvatskih wellness portala (www.indigo-svijet.hr), te nadahnuli mnoge ljude na polju unapređenja kvalitete življenja i donijeli neke inovacije koje prije nas nisu postojale na tržištu.
2007. “prerasli” smo iz udruge u tvrtku INDIGO SVIJET d.o.o. i od tada proširujemo svoje djelatnosti. Nekoliko godina aktivno smo sudjelovali i na svim većim hrvatskim sajmovima i pomno osluškivali potrebe ljudi.

2016. Na temelju svih vrijednih skupljenih iskustava oblikovan je naš Zebra webshop, kao online shopping centar koji objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini lakšim i bržim.
Naziv Zebra otkriva našu ljubav prema životinjama i prirodi. Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja. Osim što smo već desetljećima vegetarijanci, s nama “radi” i jedna mačkica koja, osim što ima tri imena, obožava grebati i nadgledavati svaki naš korak. Čak i privatnici imaju šefa iznad sebe :)

Maja i Daniel - osnivači zebra.hr

ODAKLE IDEJA ZA POKRETANJEM ZEBRA.HR?

Prije svega, mi smo zaljubljenici u internet. Oduševljavaju nas moderni načini komunikacije i poslovanja, a specijalizirali smo se za internet trgovinu. Ideja za pokretanje ovakve stranice došla je potaknuta našim vlastitim problemom prilikom uređivanja interijera. Naime, kupnja “najobičnije” kutne garniture u Zagrebu pretvorila se u dvomjesečno traženje, višekratno obilaženje istih trgovina, trošenje goriva i živaca.
Shvatili smo da je ponuda namještaja u Hrvatskoj vrlo slaba, dosta artikala je sumnjive kvalitete i nerealno visokih cijena. Poznato je da se na tržištu istočne Europe često prodaju artikli lošije kvalitete od one koju isti proizvođač plasira za “zapadno tržište”. Dizajn bi se često mogao nazvati ‘pretpotopnim’ i staromodnim.
Odlučili smo stoga proširiti djelovanje naše tvrtke na posredništvo pri online narudžbi namještaja i opreme za dom od proizvođača ili veletrgovaca – dropshippera iz EU, te tako ući u svijet namještaja.

Svijet namještaja za sve ukuse i stilove: Zebra shop ima sve što ti treba

Na našim stranicama Zebra.hr možeš pogledati asortiman po povoljnim cijenama, jer niži manipulativni troškovi rada putem interneta omogućuju bolju cijenu za krajnjeg kupca. Općenito, broj internetskih stranica je danas u porastu i mnogi se žele okušati u online prodaji i brzoj zaradi, no često postupaju mehanički ili su nedostupni kupcima. Prodati nešto je jedna stvar, a korisnička podrška u slučaju problema je nešto sasvim drugo. Mi smatramo da je ključno s kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…).

ZEBRA ONLINE - ZA TEBE PRONALAZIMO I IZABIREMO NAJBOLJE OD NAMJEŠTAJA, OPREME ZA UREĐENJE DOMA I ALATA

Zato osnivamo partnerstva s tvrtkama dobavljačima, i to isključivo iz Europske unije, radi optimalne kontrole i osiguravanja standarda kvalitete. Dio našeg asortimana ne može se pronaći u drugim hrvatskim trgovinama, već isključivo u našoj trgovini, i na to smo posebno ponosni. 

VidaXL: Širok asortiman proizvoda za tvoj dom

VidaXL je istaknuti europski online retailer koji nudi širok asortiman proizvoda za dom, uključujući namještaj, kućni dekor, vrtne potrepštine i još mnogo toga. Zebra.hr je ovlašteni VidaXL distributer, tako da možeš biti siguran da dobivaš originalne proizvode po odličnoj cijeni.

Evo samo nekih od mnogih Vidaxl proizvoda koje možete pronaći na Zebra.hr:

 • Namještaj: Sofe, kreveti, stolovi, stolice i još mnogo toga
 • Kućni dekor: Tepisi, zavjese, svjetiljke i drugi ukrasi
 • Vrtne potrepštine: Vrtni namještaj, roštilji i vrtni alati
 • I još mnogo toga!

Ako tražiš širok asortiman proizvoda za svoj dom, svakako istraži Zebra shop. Nećeš biti razočaran!

TOP 3 u kategoriji Namještaj i Web shopping malls

Prema ocjeni stručne komisije Shopper's Mind na natjecanju Web trgovac godine 2019.,  Zebra.hr je uvrštena u TOP 3 u kategoriji Namještaj, a 2020. u TOP 3 u kategoriji Web shopping malls.

Cilj nam je kupcima omogućiti jednostavnu kupnju u svega par koraka, fer odnos i dobar osjećaj.

Zato kod nas imaš sljedeće pogodnosti:

PODRŠKA KUPCIMA:

 • KVALITETNA KORISNIČKA PODRŠKA  bez automatiziranih odgovora - na hrvatskom i engleskom. Ključno nam je s kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…)
 • TVOJE ZADOVOLJSTVO nam je prioritet 

JEDNOSTAVNA KUPNJA  bez skrivenih troškova - ne moraš razmišljati tijekom odlučivanja o kupnji

 • BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU - za sve proizvode i bez obzira na iznos narudžbe!
 • kupnja BEZ REGISTRACIJE - prioritet nam je da ti kupnja bude jednostavna i laka 
 • NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA - bez carine (skladišta naših partnera nalaze se unutar Europske unije), bez uvećane cijene za plaćanje karticama i obročno plaćanje (osim plaćanja pouzećem za dio asortimana, gdje manipulativni trošak iznosi  7,96 EUR | 59,97 kn (PDV uključen)) 
 • 164.000+ PROIZVODA - obavi sve na jednom mjestu jer u ponudi preko 164.000 proizvoda u više od 1000 kategorija, i taj broj stalno raste!

100% SIGURNOST:

 • ISKUSTVO -  imamo 21 godinu iskustva u online prodaji
 • BESPLATAN POVRAT:  pravo na povrat proizvoda o našem trošku unutar 14 dana od dana dostave. 
 • Garantirana 100% SIGURNA KUPNJA! Pri plaćanju karticama na našoj internetskoj trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.  
 • PRAĆENJE STATUSA NARUDŽBE - tijek svoje pošiljke možeš pratiti putem "tracking" broja
 • Naša tvrtka je u potpunosti IZ HRVATSKE - vjerodostojnost poslovanja lako provjerljiva u svim bazama domaćih pravnih subjekata  
 • FAIR PLAY - jako nam je važno pošteno odraditi posao i imati dobar odnos s našim kupcima. Smatramo to obostranom koristi i obožavamo takve win-win situacije! 

IZBOR NAČINA PLAĆANJA:

 • OBROČNO PLAĆANJE KARTICAMA - mogućnost plaćanja od 2-12 rata, bez kamata
 • Uplata na račun i kartice
 • Za veći dio asortimana omogućujemo i plaćanje pouzećem 
 • R1 RAČUN - izdajemo R1 račune 

PRIZNANJA:

Prema ocjeni stručne komisije Shopper's Mind na natjecanju Web trgovac godine 2019.,  Zebra.hr je uvrštena u TOP 3 u kategoriji Namještaj.
Prema ocjeni stručne komisije Shopper's Mind na natjecanju Web trgovac godine 2020.,  Zebra.hr je uvrštena u TOP 3 u kategoriji Web shopping malls.

EKOLOŠKI I HUMANITARNI EFEKT:

 • BRIGA O OKOLIŠU - brinemo zajedno s tobom o okolišu i šumama - ne printamo ništa osim onoga što je nužno (da, i račun ti šaljemo e-mailom, no ako ti je potreban račun na papiru, uvijek nam možeš pisati i poslat ćemo ti ga poštom na željenu adresu)
 • DOPRINOSIMO ZAŠTITI ŽIVOTINJA - dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac sudjeluješ u ovoj inicijativi!

OSNOVNE INFORMACIJE O NAŠOJ TVRTKI:

Niže navedena adresa je adresa sjedišta tvrtke i na njoj ne možete kupiti niti pogledati proizvode.
Rad sa strankama isključivo putem e-maila!

Puni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Lepavinski put 7
OIB: 98179708078
MB: 2296039
NKD: 4799
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, reg.uložak br. Tt-07/12404-4 MBS: 080630025
Račun: 2484008-1104421768 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, Petrinjska 59)
IBAN: HR7124840081104421768
SWIFT: RZBHHR2X
PDV ID BROJ: HR 98179708078
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Daniel Postružin – direktor

 

Uživaj u pretraživanju i kupnji!

Tvoj Zebra team.