15 GODINA ISKUSTVA U INTERNET PRODAJI

Još davne 2003. počinjemo se baviti internet prodajom. U to vrijeme rijetki su posjedovali internetsku stranicu, a kamoli web trgovinu! Pokrenuli smo jedan od prvih hrvatskih wellness portala (www.indigo-svijet.hr), te nadahnuli mnoge ljude na polju unapređenja kvalitete življenja i donijeli neke inovacije koje prije nas nisu postojale na tržištu.
2007. “prerasli” smo iz udruge u tvrtku INDIGO SVIJET d.o.o. i od tada proširujemo svoje djelatnosti. Nekoliko godina aktivno smo sudjelovali i na svim većim hrvatskim sajmovima i pomno osluškivali potrebe ljudi.
2016. širimo djelovanje naše tvrtke na posredništvo pri online narudžbi namještaja i opreme za dom od proizvođača ili veletrgovaca – dropshippera iz EU.

Naziv Zebra otkriva našu ljubav prema životinjama i prirodi. Tako s nama “radi” i jedna mačkica koja, osim što ima tri imena, obožava grebati i nadgledavati svaki naš korak. Čak i privatnici imaju šefa iznad sebe smile

ODAKLE IDEJA ZA POKRETANJEM ZEBRA.HR?

Prije svega, mi smo zaljubljenici u internet. Oduševljavaju nas moderni načini komunikacije i poslovanja, a specijalizirali smo se za internet trgovinu. Ideja za pokretanje ovakve stranice došla je potaknuta našim vlastitim problemom prilikom uređivanja interijera. Naime, kupnja “najobičnije” kutne garniture u Zagrebu pretvorila se u dvomjesečno traženje, višekratno obilaženje istih trgovina, trošenje goriva i živaca.
Shvatili smo da je ponuda namještaja u Hrvatskoj vrlo slaba, dosta artikala je sumnjive kvalitete i nerealno visokih cijena. Poznato je da se na tržištu istočne Europe često prodaju artikli lošije kvalitete od one koju isti proizvođač plasira za “zapadno tržište”. Dizajn bi se često mogao nazvati ‘pretpotopnim’ i staromodnim.
Odlučili smo stoga proširiti djelovanje naše tvrtke na posredništvo pri online narudžbi namještaja i opreme za dom od proizvođača ili veletrgovaca – dropshippera iz EU.

Na našim stranicama možeš pogledati asortiman po povoljnim cijenama,  jer niži manipulativni troškovi rada putem interneta omogućuju bolju cijenu za krajnjeg kupca. Općenito, broj internetskih stranica je danas u porastu i mnogi se žele okušati u online prodaji i brzoj zaradi, no često postupaju mehanički ili su nedostupni kupcima. Prodati nešto je jedna stvar, a korisnička podrška u slučaju problema je nešto sasvim drugo. Mi smatramo da je ključno s  kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…).

NEKI OD BRENDOVA KOJE ZASTUPAMO

Tikamoon je francuski specijalist za namještaj od punog drva i ručnu izradu. Namještaj je izrađen isključivo od kvalitetnih materijala, a proizvode ga vrlo vješti obrtnici koji se uistinu razumiju u umjetnost izrade. Većina Tikamoon namještaja dolazi s otoka Jave, Indonezija. Tikovina se proizvodi na sjeveru Jave, a mahagonij u središtu otoka. Šišam dolazi iz Rajasthana, sjeverozapadne Indije. Katalog malih dodataka i ukrasnih predmeta dolazi iz različitih zemalja, ali uglavnom s otoka Balija, Indonezija.
Tikamoon nudi pažljivo odabran namještaj za sve prostorije u kući, stanu ili u potkrovlju stambene zgrade. Katalog sadrži široku paletu drva za sve ukuse. Za klasičan izgled tu je tradicionalni britanski namještaj od mahagonija, bora i hrasta, dok je za egzotičniji ukus dostupna tikovina i bambus. Također, u ponudi su i neke rjeđe vrste drveta, poput šišama, mindija i manga.
Od stilova su dostupni: moderni, skandinavski, tradicionalni, kolonijalni, industrijski, Art Deco … Sve se proizvodi istom predanošću i osjećajem za lijepo. Tikamoon je također veliki ljubitelj prirode pa je posebna pažnja posvećena održivoj proizvodnji i zaštiti okoliša.

Futon namještaj koji štedi prostor i čini svaku sobu većom. Kauč po danu, krevet noću – svestrane i funkcionalne futon sofe na razvlačenje idealne su za ekstra sobu za noćenje gostiju, ili kao primarni kauč ili krevet bilo gdje u tvom domu.
Udobnost, jednostavnost i učinkovitost koja štedi prostor osobine su koje podjednako privlače i mlade i starije.
Namještaj od danske tvrtke Karup dizajniran je za tvoj prvi dom, mladenačku sobu, gostinjsku sobu ili kuću za odmor. Tvrtka Karup osnovana 1972. godine od strane poduzetnika Prebena Christensena. Od tada pa do danas naš razvoj proizvoda još i dalje posvećen konceptu koji štedi prostor. Glavna proizvodnja okvira odvija se u tvornicama u Danskoj i Estoniji, pri čemu se velika pažnja daje poštivanju etičkog kodeksa poslovanja tvrtke Karup.
Karupov namještaj prodaje se širom svijeta – u Europi, Japanu, Singapuru, Bliskom istoku i SAD-u.

 

ABSYNTH je novi, inspirativni brend namještaja stvoren za ljude koji su zainteresirani za uređenje, dizajn interijera i dizajn namještaja. Dizajn Absyntha rezultat je neobične kombinacije tradicionalnih materijala s potpuno novim oblikom namještaja. Namještaj ABSYNTH stvoren za ljubitelje jednostavnog, modernog dizajna, uključujući vrlo popularan skandinavski stil kojemu smo dodali malo industrijskog karaktera. Namijenjen je osobama koje traže odličnu, originalnu izvedbu, ljudima otvorenim prema novim izazovima, za koje oblik i funkcija objekta čine jedinstvenu cjelovitu vrijednost. Uvijek koristimo najkvalitetnije komponente. Nastojimo osigurati da ABSYNTH u potpunosti zadovolji očekivanja naših kupaca. Svaki korak u oblikovanju namještaja – od dizajna, do proizvodnje nadzire i potpuno kontroliraju djelatnici tvrtke. Vjerujemo u ideju održivog razvoja. U našim aktivnostima vodimo posebnu pozornost na zaštitu okoliša.

Pojedini komadi namještaja iz svih kolekcija ABSYNTH-a mogu se slobodno kombinirati za stvaranje originalnih, neobičnih rješenja za predstavljenje originalnog karaktera tvog doma. Stilska konvergencija svih kolekcija i dosljednost u izboru korištenih materijala omogućuje ti eksperimentiranje spajanjem pojedinih proizvoda našeg branda, isključujući rizik od nekonzistentnosti ili estetskog nesklada. MADE IN EU.

Brend TIMOORE nova je inicijativa na europskom tržištu dječjih proizvoda. Naša je ambicija stvoriti izvorne, sigurne i iznimne predmete, izuzetne kao i naša djeca. U našem asortimanu pronaći ćete namještaj i razne dodatke posebno dizajnirane i izrađene za vašu djecu. Od prvog dana opažanje svijeta počinje s najbližom okolinom. Stvari oko nas u našem djetinjstvu imaju ogroman utjecaj na način na koji ćemo vidjeti budućnost. Željeli smo stvoriti za našu djecu NEŠTO LIJEPO, NEŠTO PRAKTIČNO, NEŠTO NEOBIČNO, a najviše od svega NEŠTO JEDINSTVENO. Stoga su naše ideje jedinstvene kao naša djeca. Nema kompromisa! Djeca zaslužuju najbolje. Ta načela su bila naše smjernice za vrijeme stvaranja kolekcije Timoore. Od konceptualnih crteža do završne faze ambalaže bili smo svjesni naše misije. Namještaj Timoore uključuje niz predmeta koji podupiru razvoj djece. Zbog toga je kolekcija sigurna, lijepa i moderna. Timoore je uistinu jedinstven. MADE IN EU.

OSNOVNE INFORMACIJE O NAŠOJ TVRTKI:

Zebra.hr je internetska trgovina tvrtke Indigo svijet d.o.o.

Puni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Lepavinski put 7
OIB: 98179708078
MB: 2296039
NKD: 4799
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, reg.uložak br. Tt-07/12404-4 MBS: 080630025
Račun: 2484008-1104421768 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, Petrinjska 59)
IBAN: HR7124840081104421768
SWIFT: RZBHHR2X
PDV ID BROJ: HR 98179708078
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Daniel Postružin – direktor

 

Uživaj u pretraživanju i kupnji!

Tvoj Zebra team.