15 GODINA ISKUSTVA U INTERNET PRODAJI

Još davne 2003. počinjemo se baviti internet prodajom. U to vrijeme rijetki su posjedovali internetsku stranicu, a kamoli web trgovinu! Pokrenuli smo jedan od prvih hrvatskih wellness portala (www.indigo-svijet.hr), te nadahnuli mnoge ljude na polju unapređenja kvalitete življenja i donijeli neke inovacije koje prije nas nisu postojale na tržištu.
2007. “prerasli” smo iz udruge u tvrtku INDIGO SVIJET d.o.o. i od tada proširujemo svoje djelatnosti. Nekoliko godina aktivno smo sudjelovali i na svim većim hrvatskim sajmovima i pomno osluškivali potrebe ljudi.

2016. Na temelju svih vrijednih skupljenih iskustava oblikovana je naša Zebra, kao online shopping centar koji objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini lakšim i bržim.
Naziv Zebra otkriva našu ljubav prema životinjama i prirodi. Tako s nama “radi” i jedna mačkica koja, osim što ima tri imena, obožava grebati i nadgledavati svaki naš korak. Čak i privatnici imaju šefa iznad sebe smile

Maja i Daniel - osnivači zebra.hr

ODAKLE IDEJA ZA POKRETANJEM ZEBRA.HR?

Prije svega, mi smo zaljubljenici u internet. Oduševljavaju nas moderni načini komunikacije i poslovanja, a specijalizirali smo se za internet trgovinu. Ideja za pokretanje ovakve stranice došla je potaknuta našim vlastitim problemom prilikom uređivanja interijera. Naime, kupnja “najobičnije” kutne garniture u Zagrebu pretvorila se u dvomjesečno traženje, višekratno obilaženje istih trgovina, trošenje goriva i živaca.
Shvatili smo da je ponuda namještaja u Hrvatskoj vrlo slaba, dosta artikala je sumnjive kvalitete i nerealno visokih cijena. Poznato je da se na tržištu istočne Europe često prodaju artikli lošije kvalitete od one koju isti proizvođač plasira za “zapadno tržište”. Dizajn bi se često mogao nazvati ‘pretpotopnim’ i staromodnim.
Odlučili smo stoga proširiti djelovanje naše tvrtke na posredništvo pri online narudžbi namještaja i opreme za dom od proizvođača ili veletrgovaca – dropshippera iz EU.

Na našim stranicama možeš pogledati asortiman po povoljnim cijenama, jer niži manipulativni troškovi rada putem interneta omogućuju bolju cijenu za krajnjeg kupca. Općenito, broj internetskih stranica je danas u porastu i mnogi se žele okušati u online prodaji i brzoj zaradi, no često postupaju mehanički ili su nedostupni kupcima. Prodati nešto je jedna stvar, a korisnička podrška u slučaju problema je nešto sasvim drugo. Mi smatramo da je ključno s kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…).

ZA TEBE PRONALAZIMO I IZABIREMO NAJBOLJE OD NAMJEŠTAJA, OPREME ZA UREĐENJE DOMA I ALATA.

Zato osnivamo partnerstva s tvrtkama dobavljačima, i to isključivo iz Europske unije, radi optimalne kontrole i osiguravanja standarda kvalitete. Dio našeg asortimana od proizvođača iz Danske, Francuske, Italije i Poljske ne može se pronaći u drugim hrvatskim trgovinama, već isključivo u našoj trgovini, i na to smo posebno ponosni.

Cilj nam je kupcima omogućiti jednostavnu kupnju u svega par koraka, fer odnos i dobar osjećaj.

Zato kod nas imaš sljedeće pogodnosti:


> besplatna dostava na SVE iznose na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj, uključujući i otoke - ne moraš razmišljati tijekom odlučivanja o kupnji

> bez IKAKVIH skrivenih troškova - bez carine, bez uvećane cijene za plaćanje Paypalom, karticama i obročno plaćanje

> jednostavna kupnja bez registracije

> ključno nam je s kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…)

> fair play - jako nam je važno pošteno odraditi posao i imati dobar odnos s našim kupcima. Smatramo to obostranom koristi i obožavamo takve win-win situacije! Zato ne nabijamo cijene, ne muljamo, odgovaramo na svaki upit, proizvode s više od jedne reklamacije automatski isključujemo iz ponude!

> zbog nižih manipulativnih troškova (nemamo troškove poput najma salona, prodavača, skladištara) cijene pojedinih proizvoda su i niže nego u drugim trgovinama

> za svaku kupnju imaš pravo na povrat u roku od 14 dana od dana dostave, bez obrazloženja. Ovo ne vrijedi jedino za proizvode rađene po narudžbi. Za veliki broj proizvoda poštarinu u slučaju nezadovoljstva ne moraš niti platiti, već je povrat organiziran i financiran s naše strane!

> koristimo napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta CorvusPay

> omogućavamo ti jednostavno plaćanje karticama (jednokratno i obročno), PayPalom i uplatom na račun

> tijek svoje pošiljke možeš pratiti putem "tracking" broja

> izdajemo R1 račune

> brinemo zajedno s tobom o okolišu i šumama - ne printamo ništa osim onoga što je nužno (da, i račun ti šaljemo e-mailom, no ako ti je potreban račun na papiru, uvijek nam možeš pisati i poslat ćemo ti ga poštom na željenu adresu)

> dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac smile

OSNOVNE INFORMACIJE O NAŠOJ TVRTKI:

Zebra.hr je internetska trgovina tvrtke Indigo svijet d.o.o.

Puni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Lepavinski put 7
OIB: 98179708078
MB: 2296039
NKD: 4799
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, reg.uložak br. Tt-07/12404-4 MBS: 080630025
Račun: 2484008-1104421768 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, Petrinjska 59)
IBAN: HR7124840081104421768
SWIFT: RZBHHR2X
PDV ID BROJ: HR 98179708078
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Daniel Postružin – direktor

 

Uživaj u pretraživanju i kupnji!

Tvoj Zebra team.